Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΘΕΟΣ ......



ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ Ο «ΘΕΟΣ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ ΠΟΥ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΟΥΣΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΜΕΣΩ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΓΙΟΓΚΑ



Konstantin Rudnev
ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ Ο «ΘΕΟΣ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ
ΠΟΥ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΟΥΣΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ
ΜΕΣΩ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΓΙΟΓΚΑ
Σύμφωνα με το ReligionNewsBlog.com,
η σέκτα έχει παράρτημα και στην Ελλάδα!
 
   Ευτυχώς στη Ρωσία οι Νόμοι υπάρχουν και τηρούνται. Ο 45χρονος Konstantin Rudnev, καταδικάστηκε για  βιασμό, διακίνηση ναρκωτικών, σεξουαλική επίθεση και για «τη δημιουργία ενός οργανισμού που παραβιάζει την προσωπικότητα και τα δικαιώματα των ανθρώπων». Αυτό ήταν το τέλος του ταξιδιού του αυτοαποκαλούμενου «προφήτη» ο οποίος κατείχε και τον τίτλο του Μεγάλου Σαμάνου Muni Shri Dzhnan Avatar.
Ο πρώην χαλυβουργοεργάτης ίδρυσε την «σκληρή» σέκτα Ashram Shambala στην πόλη του Νοβοσιμπίρσκ στα τέλη της δεκαετίας του 1980, και κατάφερνε να αποσπά ολόκληρες περιουσίες από τα θύματά του με αντάλλαγμα με διάφορες τελετουργίες. Η αίρεση λειτουργεί ως ένα δίκτυο «άσραμ», ή μικρές κοινότητες που ζουν στο ίδιο σπίτι ή το διαμέρισμα, και έχει υποκαταστήματα σε περισσότερες από 20 μεγάλες ρωσικές πόλεις, καθώς και στην Ουκρανία, την Ελλάδα και τη Δανία. Σύμφωνα με εκτιμήσεις του 1999, η σέκτα είχε περίπου 10.000-15.000 μέλη. Ο αριθμός των σημερινών μελών της είναι άγνωστος και εκτιμάται περίπου 30.000 μέλη.
 
Ο 45χρονος Konstantin Rudnev ανάγκαζε τα μέλη της αίρεσής του να παίρνουν μέρος σε όργια, μυστικιστικές τελετές και εμπορία ναρκωτικών, ανέφερε το δικαστήριο του Novosibirsk. Απαιτούσε τυφλή υποταγή από τους ακόλουθούς του, οι οποίοι ήταν ηλικίας 14 έως 30 ετών και στρατολογούνταν μέσω διαδικτύου με την προσφορά σεμιναρίων αλλά και μέσω μαθημάτων γιόγκα,  κατέληγαν όμως να κάνουν χρήση ναρκωτικών και να συμμετέχουν σε όργια (Όλα τα όργια γυρίστηκαν σε βίντεο και πωλούνται στο εξωτερικό), τα οποία είχαν επίκεντρο πάντα τον Rudnev. Ήταν υποχρεωμένοι να τρώνε μια σούπα με λαχανικά, να κοιμούνται 3-4 ώρες την ημέρα και χρειάζονταν άδεια ακόμη και για να πάνε στην τουαλέτα.
Η σέκτα προσέλκυε πολλές γυναίκες με την υπόσχεση ότι θα τις δίδασκε να «απελευθερώσουν την κρυφή σεξουαλική τους ενέργεια». Οι απόφοιτοι του σχολείου έπρεπε να περάσουν «εξετάσεις», όπως να λάβουν μέρος σε ομαδικό σεξ και σεξ με ζώα. Οι ηγέτες της αίρεσης το ονόμαζαν ‘tantrum-yoga.’ 
Οι διδασκαλίες του Rudnev υπάρχουν σε ένα βιβλίο με τίτλο «Ο δρόμος ενός τρελού», το οποίο καλεί τους οπαδούς να απορρίψουν τον συμβατικό τρόπο ζωής, τη μελέτη και την απόκτηση παιδιών.
Οι οπαδοί της λατρείας πείστηκαν να πουλήσουν διαμερίσματα και αυτοκίνητα και να κόψουν τους δεσμούς με τους συγγενείς τους.
«Ψυχολογική πίεση ασκήθηκε στα μέλη», δήλωσε η Ιρίνα Zebrova, εκπρόσωπος της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας (FSB). «Αναγκάστηκαν να ακολουθούν τυφλά τις εντολές του ηγέτη της αίρεσης. Οι άνθρωποι τιμωρήθηκαν με την έλλειψη τροφής και ύπνου.»
Ο Rudnev αρχικά είχε συλληφθεί το 1999, αλλά δραπέτευσε από ένα ψυχιατρικό άσυλο στο οποίο είχε σταλεί με πόρισμα ψυχιάτρου ότι πρόκειται περί παράφρονος εγκληματία. Συνελήφθη και πάλι το 2005, αλλά οι οπαδοί του, αρνήθηκαν να δώσουν στοιχεία εις βάρος του. Ο τσαρλατάνος ​​τελικά συνελήφθη από την αστυνομία και το FSB, όταν ένα πακέτο ηρωίνης βρέθηκε στην τσέπη του. Κατασχέθηκαν 23 φορητοί υπολογιστές, μια μεγάλη ποσότητα ψυχοτρόπων ουσιών, καθώς και μια μικρή ποσότητα μαριχουάνας. Δεκαπέντε από τους πιστούς του, στη συνέχεια αποφάσισε να καταθέσουν εναντίον του.
Ο Rudnev αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες κατά τη διάρκεια της 18μηνης δίκης στο Νοβοσιμπίρσκ και ισχυρίστηκε ότι τα ναρκωτικά βρέθηκαν στην τσέπη του, γιατί έβαλε το παντελόνι κάποιου άλλου κατά λάθος. Είπε στο δικαστήριο ότι ήταν «ένας εξωγήινος από τον Σείριο, που στάλθηκε στη Γη για να διαφωτίσει τους ανθρώπους και να τους οδηγήσει στην αλήθεια».
Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΝΤΒΟΡΚΙΝ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΥ ΑΣΡΑΜ
   Το δικαστήριο καταδίκασε τον Rudnev σε 11 χρόνια, σε μια φυλακή υψίστης ασφαλείας και τον διέταξε να πληρώσει 3,7 εκ. ρούβλια (£ 80.000), την αποζημίωση των θυμάτων του. Οι πληρωμές αναμένεται να γίνουν από την πώληση οκτώ αυτοκίνητων και δύο σπιτιών που κατασχέθηκαν από τον γκουρού, ο οποίος δήλωσε ότι θα εφεσιβάλει την απόφαση.
 
 
ΠΗΓΕΣ:
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΟΝ ΕΓΚΟΛΠΙΟΝ
 
Αντιαιρετικόν Εγκόλπιον       www.egolpion.com 
11   ΜΑΪΟΥ  2013


Read more: http://www.egolpion.com/rudnev.el.aspx#ixzz2WfQlHFCL

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου