Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018

ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ "Η ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ ΜΟΥ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ, από τον Ευστάθιο Μοσχοβίτη


πηγή:http://www.freevolition.gr/orthodoxy-homology.htm


ΣΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ... ΣΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ Κατά του Οικουμενισμού από την Σύναξη Ορθοδόξων Κληρικών και Μοναχών, Απρίλιος 2009 ΠΑΡΑΚΙΝΕΙ ΓΙΑ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΚΟ, ΣΥΓΚΡΗΤΙΣΤΙΚΟ, ΠΑΝΑΙΡΕΤΙΚΟ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΟ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ, ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΙΡΕΣΕΙΣ, ΠΑΠΙΚΟΙ, ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΕΣ, ΜΟΝΟΦΥΣΙΤΕΣ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΣΥΝΑΓΕΛΑΖΟΝΤΑΙ, ΔΗΛΑΔΗ,  ΕΒΡΑΙΟΙ, ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ, ΒΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ (ΠΑΝΑΙΡΕΤΙΚΩΝ) ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗΣ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΜΝΗΜΟΝΕΥΟΝΤΑΣ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΣΤΑ ΣΥΛΛΕΙΤΟΥΡΓΑ, ΣΤΙΣ ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥΣ.  
[ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΜΑΣ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΟΤΙ: "ΠΡΟΔΩΣΑΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ", ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΙΧΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ "ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ Κατά του Οικουμενισμού" από την Σύναξη Ορθοδόξων Κληρικών και Μοναχών, Απρίλιος 2009 ΛΕΝΕ: "Στεγασθήκαμε μέσα στο «Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών»  (ΠΣΕ) και ουσιαστικά προδώσαμε -καί μόνο με την ένταξη μας- την εκκλησιολογική μας αυτοσυνειδησία.  Αφαιρέσαμε το δόγμα περί της Μιας, Αγίας, Καθολικής και Αποστολικής Εκκλησίας, το δόγμα «είς Κύριος, μία πίστις, εν βάπτισμα»19".
 7."Ό διαχριστιανικός αυτός συγκρητισμός, διευρύνθηκε τώρα και σε διαθρησκειακό συγκρητισμό, ο όποιος εξισώνει όλες τις θρησκείες, με την μοναδική, θεόθεν αποκαλυφθείσα από τον Χριστό θεοσέβεια, θεογνωσία και κατά Χριστόν ζωή.  Προσβάλλεται επομένως όχι μόνο το δόγμα της Μιας, Άγιας, Καθολικής και Αποστολικής Εκκλησίας σε σχέση με τις αιρέσεις, αλλά και το θεμελιώδες δόγμα της μοναδικής εν τω κόσμω Αποκαλύψεως και σωτηρίας των ανθρώπων διά Ιησού Χριστού σε σχέση με τις θρησκείες του κόσμου. Είναι η χειρότερη πλάνη, η μεγαλύτερη αίρεση όλων των αιώνων".(ΔΕΙΤΕ ΠΑΛΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ "ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ Κατά του Οικουμενισμού" από την Σύναξη Ορθοδόξων Κληρικών και Μοναχών, Απρίλιος 2009, ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑ ΑΝΩΤΕΡΩ, ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΟΣ http://www.impantokratoros.gr/B742476A.el.aspx )]
Θεώρησα ότι ένα μετόχι του Παναγίου τάφου με έναν Ιερέα που έδειχνε να μιλάει κατά του Οικουμενισμού δεν είναι αιρετικό, ωστόσο η μνημόνευση του Πατριάρχη Ιεροσολύμων, που έχει δεχτεί τον "αλάθητο" αιρετικό Πάπα της Ρώμης στον Ναό της Αναστάσεως, από τον Ιερέα στο Μετόχι δείχνει Εκκλησιαστική Κοινωνία με τους Αιρετικούς και ουσιαστική σχέση με το ΠΣΕ...  Επομένως βρίσκεται και αυτό στην αίρεση, όπως δυστυχώς βρίσκονται μέσα στην Παναίρεση του Οικουμενισμού όλα τα "ορθόδοξα" Πατριαρχεία και οι Αυτοκέφαλες Εκκλησίες που χωρίς ποτέ η διοίκηση και ιεραρχία να ρωτήσει το ορθόδοξο πλήρωμα μάς έκαναν από το 1948 μέλη του Παγκοσμίου Συμβουλίου Εκκλησιών, το οποίο πρεσβεύει σύμφωνα με την "θεωρία των κλάδων" ότι όλα τα αιρετικά δόγματα (αλλά ακόμα και οι άλλες θρησκείες) έχουν μέρος της ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ Αλήθειας που μας αποκάλυψε ο ΘΕΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΝΘΡΩΠΗΣΗ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ και απορρίπτει ότι ΤΗΝ "Αλήθεια του Χριστού" ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΕΧΕΙ ΜΟΝΟ η διαχρονική Ορθόδοξη, ΜΙΑ, ΑΓΙΑ, ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ επί 2 χιλιάδες χρόνια σύμφωνα και με το ορθόδοξο Σύμβολο της Πίστεως μας.
Η αλήθεια είναι ότι δεν ήθελα να πιστέψω ότι η διοίκηση του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων που ιστορικά είναι η Μητέρα των Εκκλησιών μπορεί να πέσει στην Αίρεση γιατί με πόνο το λέω... τότε δεν έχει μείνει σχεδόν τίποτα όρθιο...   Γιατί όλοι οι ορθόδοξοι χριστιανοί πρέπει να υποτασσόμαστε ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΜΑΣ στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ... 
ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΝ ΔΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΑΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΠΑΡΑ ΣΕ ΝΑΟΥΣ ΠΟΥ ΜΝΗΜΟΝΕΥΟΥΝ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ "ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ" ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ (ΠΑΝΑΙΡΕΤΙΚΩΝ) ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ, ΤΟΤΕ ΣΑΝ ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΝΑΟΙ "ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ" ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ "ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ" "ΠΣΕ" ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑ, ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΡΕΤΙΚΟ "ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗ" ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΠΙΣΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΩΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ... ΑΛΛΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΔΕΝ ΚΟΙΝΩΝΑΜΕ.- 
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΦΟΡΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΛΑΙΛΑΠΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ, "ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ" ΔΗΛΑΔΗ, ΩΣ ΣΩΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.
Θα προδώσουμε τον Χριστό για να συνταχθούμε με τον Παναιρετικό Αντίχριστο Οικουμενισμό του Παγκοσμίου Συμβουλίου Εκκλησιών όπου έχουν εκκλησιαστική κοινωνία και συμπροσεύχονται οι ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ υποτίθεται ορθόδοξοι με τον υποτίθεται αλάθητο παναιρετικό πολιτικοθρησκευτικό ηγέτη Πάπα, τον Τούρκο Οικουμενιστή Πατριάρχη Βαρθολομαίο που προσκυνά τον Πάπα και έχει κοινωνία με προτεστάντες, μονοφυσίτες και με άλλους αιρετικούς, τους Εβραίους που περιμένουν ακόμα τον Μεσσία και σκότωσαν τους Προφήτες και Σταύρωσαν τον Χριστό, τους Μουσουλμάνους που λένε Θάνατο στους αλλόδοξους, απίστους στο Κοράνι τους;;;  Αυτοί "Κοινωνούν" με τους υποτιθέμενους Ορθοδόξους στο ΠΣΕ από το Ποτήριο του Χριστού ή του Αντιχρίστου;;;
ΟΣΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΑΣ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΜΕ EMAIL ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ "Η ΑΠΟΤΕΙΧΗΣΗ ΜΟΥ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ, από τον Ευστάθιο Μοσχοβίτη  http://www.freevolition.gr/orthodoxy-homology.htm (και ας προσθέσουν και την δική τους αληθινή Ορθόδοξη Ομολογία Πίστεως, ως Αποτείχιση απο την Παναίρεση του Οικουμενισμού, αν θέλουν) ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ, protosygellos@iaath.gr , contact@ecclesia.gr , ΣΤΑ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΑ... (patriarchate@ec-patr.org, bartholomaios@superonline.com) ΣΕ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ... (info@egolpion.com) ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΝ ΤΗΝ ΚΡΙΝΟΥΝ ΩΦΕΛΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.
(Δεν θα μπορούσα να ολοκληρώσω την Ορθόδοξη Ομολογία Πίστεως "η Αποτείχισή μου" από την Παναίρεση του Οικουμενισμού σε αυτό το σημείο γιατί κρίνω σκόπιμο να την συμπληρώσω περαιτέρω με σημαντικά "ορθόδοξα τεκμήρια" (βίντεο και κείμενα) από την Αγία Γραφή, τους αγίους Θεοφόρους Πατέρες και την Ιερή Παράδοση της μιας Αγίας Εκκλησίας μας τονίζοντας ταυτόχρονα και επαναλαμβάνοντας κάποια σημαντικά στοιχεία και λαβαίνοντας υπόψη ως Ορθόδοξος Έλληνας το Ελληνορθόδοξο Πολιτισμικό περιβάλλον της Ελλάδας στην οποία διαβιώ.)    
Κριτήριο για να δούμε αν είμαστε εντός της Εκκλησίας του Χριστού είναι η ΑΛΗΘΙΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ, ΔΗΛΑΔΗ Η ΙΕΡΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ, ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΦΟΡΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ εφόσον εμείς δεν μεταβάλλουμε τα όσα παραλάβαμε ως ζώσα Εκκλησία και Σώμα του Χριστού ανά τους αιώνες για να είμαστε πραγματικά ορθόδοξοι με την Χάρη του Αναστημένου Ιησού Χριστού... και εάν οι ιερείς μας έχουν πραγματική Αποστολική Διαδοχή, όπως έχουμε στην Ορθόδοξη Εκκλησία μας, δηλαδή, με την διαδοχική χειροτονία επι 2000 χρόνια που συνεχίζεται αδιαλειπτα, ΚΑΙ ΔΕΝ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ, ΝΕΟ Ή ΠΑΛΑΙΟ...  ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΩΖΕΙ Η ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΛΑΤΡΙΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΣΩΖΕΙ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ.  Είναι τύφλωση και αίρεση η αναγωγή του ημερολογίου σε Δογματικό και Σωτηριολογικό ζήτημα και να παραβλέπουμε την Αντίχριστη Παναίρεση του Οικουμενισμού, την Οικουμενική Πανθρησκεία του Παγκοσμίου Συμβουλίου Εκκλησιών και το χάραγμα του Αντίχριστου 666, ενώ η διοικούσα Εκκλησία δεν έχει ενότητα και κοινή ομολογία Πίστεως...
ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΛΗΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΜΑΖΙ ... ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ... ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΔΙΔΕΙ Η ΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.
Οι αιρέσεις, οι αλλόπιστοι και το Παναιρετικό Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών του αντιχρίστου δεν αποτελούν την ΜΙΑ, ΑΓΙΑ, ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.  ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΔΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ.
«Κρατώμεν της ομολογίας, ην παρελάβομεν άδολον παρά τηλικούτων ανδρών αποστρεφόμενοι πάντα νεωτερισμόν ως υπαγόρευμα του διαβόλου.  Ο δεχόμενος νεωτερισμόν κατελέγχει ελλιπή την κεκηρυγμένην Ορθόδοξον Πιστιν.  Αλλ’ αύτη πεπληρωμένη ήδη εσφράγισται, μη επιδεχομένη μήτε μείωσιν μήτε αύξησιν, μήτε αλλοίωσιν ην τινα ουν και ο τολμών η πράξαι η συμβουλεύσαι η διανοηθήναι τούτο ήδη ηρνήθη την πίστιν του Χριστού, ήδη εκουσίως καθυπεβλήθη εις το αιώνιον ανάθεμα, δια το βλασφημείν εις το Πνεύμα το Άγιον, ως τάχα μη αρτίως λαλήσαν εν ταις Γραφαίς και Οικουμενικαίς Συνόδοις» (Όρος της Ζ’ Αγ. Οικ. Συν. Β’ Τόμος Συνοδικών Αποφάσων σελ. 873-4).
Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΩΤΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ.
ΟΤΑΝ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΗ.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ Ή ΠΑΛΑΙΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ, ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666...
ΟΣΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ ΜΕ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΦΟΒΟ ΤΟΥΣ "ΠΡΟΔΡΟΜΟΥΣ" ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ;  ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ 666 ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΦΟΒΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΑΙΡΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ;
Ο "ΘΕΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ" ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΝΕΡΩΝΑΣ "ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ" ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΗΤΑΝ ΑΛΛΑ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΗΤΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΑΝΕ ΣΤΙΣ ΑΡΕΝΕΣ ΤΑ ΘΗΡΙΑ ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΟΥ ΡΙΞΟΥΝ ΛΙΓΟ ΛΙΒΑΝΙ Ή ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΕΙΔΩΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ...
ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΛΛΟΙ ΟΛΙΓΟΠΙΣΤΟΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ 666 ΣΤΟ ΧΕΡΙ Ή ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΛΑΒΕΙΣ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ Ή ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΗΤΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΝΕΡΩΝΑ ΩΣ ΘΕΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΡΙΧΝΑΝ ΟΥΤΕ ΛΙΓΟ ΛΙΒΑΝΙ, ΘΥΜΙΑΜΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΙΔΩΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΔΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΘΕΟ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥΣ...
ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΗΤΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΑΙΡΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΑΡΕΝΕΣ ΟΠΟΥ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΝΕΡΩΝΑΣ ΕΒΑΖΕ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΘΗΡΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΑΝΕ ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΡΟΔΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ.  ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΙΩΑΝΝΗ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 14, ΣΤΙΧΟΙ: 9 "Καὶ ἄλλος ἄγγελος τρίτος ἠκολούθησεν αὐτοῖς λέγων ἐν φωνῇ μεγάλῃ· Εἴ τις προσκυνεῖ τὸ θηρίον καὶ τὴν εἰκόνα αὐτοῦ, καὶ λαμβάνει τὸ χάραγμα ἐπὶ τοῦ μετώπου αὐτοῦ ἢ ἐπὶ τὴν χεῖρα αὐτοῦ, 10 καὶ αὐτὸς πίεται ἐκ τοῦ οἴνου τοῦ θυμοῦ τοῦ Θεοῦ τοῦ κεκερασμένου ἀκράτου ἐν τῷ ποτηρίῳ τῆς ὀργῆς αὐτοῦ, καὶ βασανισθήσεται ἐν πυρὶ καὶ θείῳ ἐνώπιον τῶν ἁγίων ἀγγέλων καὶ ἐνώπιον τοῦ ἀρνίου. 11 καὶ ὁ καπνὸς τοῦ βασανισμοῦ αὐτῶν εἰς αἰῶνας αἰώνων ἀναβαίνει, καὶ οὐκ ἔχουσιν ἀνάπαυσιν ἡμέρας καὶ νυκτός οἱ προσκυνοῦντες τὸ θηρίον καὶ τὴν εἰκόνα αὐτοῦ, καὶ εἴ τις λαμβάνει τὸ χάραγμα τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ".   ΕΙΤΕ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙΣ ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΕΙΤΕ ΛΑΒΕΙΣ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΔΙΔΕΙΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ, ΟΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΑΞΕΙΣ... ΚΑΙ Η ΚΟΛΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΙΩΝΙΑ...

  ΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΙ ΙΕΡΕΙΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΜΙΑ, ΑΓΙΑ, ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ, ΑΣ ΜΑΣ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥΣ (ΠΑΛΑΙΟ Ή ΝΕΟ) ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ...
 ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΑΧΡΟΝΟΥ ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ...
  
 
 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ;
"Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΑΙΡΕΣΕΩΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΟΣΙΟ ΘΕΟΔΩΡΟ ΤΟΝ ΣΤΟΥΔΙΤΗ, Η ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΜΝΗΜΟΝΕΥΣΕΩΣ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΕΡΟΜΟΝΑΧΟ ΕΥΘΥΜΙΟ ΤΡΙΚΑΜΗΝΑ (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ)
Ο εκκλησιαστικός όρος Αποτειχίζω σημαίνει οχυρώνω και αποτειχίζομαι, οχυρώνομαιΣε καμία περίπτωση δεν σημαίνει έξοδο κάποιου από τον περιχαρακωμένο χώρο και μάλιστα έξοδο από την Εκκλησία!
Κατά τό έγκυρον λεξικόν των Liddell-Scott, ΤΑ΄, σελ. 352,  Άποτειχίζω: κλείω η χωρίζω διά τείχους, α) πρός οχύρωσιν, β) πρός αποκλεισμόν, γ) ανεγείρω μεσότειχον, τοίχον πρός διαχωρισμόν, δ)εγείρω οχυρώματα.
Δυστυχώς διαδίδεται, ίσως σκόπιμα, η εσφαλμένη άποψη από ορισμένα ΜΜΕ ότι ο εκκλησιαστικός όρος ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ είναι η αποξένωση και αποχωρισμός από την Εκκλησία, ενώ είναι ακριβώς το αντίθετο.  Δηλαδή, Αποτείχιση είναι η περιχαράκωση, οχύρωση, και προστασία των χριστιανών πίσω και μέσα από τα Τείχη της Εκκλησίας, του Λογού του Χριστού και των Αγίων Πατέρων της Εκκλησίας, ώστε να αντιμετωπίζουν τις αιρέσεις και να προστατεύονται από τους αιρετικούς και τους αλλόδοξους.  Οι αιρετικοί με διάφορα ψευτοθεολογικά πονηρά προσχήματα, γιατί δήθεν δεν τηρεί η Εκκλησία του Χριστού όλους τους κανόνες ενώ αυτοί τους τηρούν υποτίθεται, φεύγουν στην ουσία από την ΜΙΑ, ΑΓΙΑ, ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ Εκκλησία του Χριστού καθώς την διαστρεβλώνουν δογματικά ή ιδρύουν εκκλησίες του διαβόλου για ιδιοτελείς σκοπούς και συμφέροντα, από αγάπη στον χρυσό και όχι στον Χριστό και στον πλησίον.  ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΘΕΟΙ Ή ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ, ΠΑΠΙΚΟΙ, ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΜΕ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΗΝ "ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ" ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ 666 ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ, ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΗ ΝΟΣΤΡΑΔΑΜΟ!!!
Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΟΥ ΙΔΡΥΣΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥΣ ΠΡΙΝ 2 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ ΣΕ ΠΛΑΝΗ ΓΙΑΤΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ....
Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ΔΙΔΑΞΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΔΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ.  Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟΝ ΟΡΘΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΑΝΟΘΕΥΤΟ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΓΙΕΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΟΔΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ, ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ, ΟΜΟΛΟΓΗΤΩΝ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΠΙ 2 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ.
ΜΟΝΟ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΕ ΠΛΑΝΗ ΟΠΩΣ ΕΠΕΣΕ Ο ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ "ΑΛΑΘΗΤΟΣ" ΠΑΠΑΣ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΥΡΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΠΕΙΡΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ...
Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΠΟΡΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΠΟΡΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΠΟΡΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΕΚΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΑΜΑΡΤΙΕΣ.
ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ Ο ΜΕΓΑΣ ΦΩΤΙΟΣ, ΟΠΩΣ ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΕΣΩΣΕ Ο ΣΤΥΛΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΑΓΙΟΣ ΜΑΡΚΟΣ Ο ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ, ΟΠΩΣ Ο ΑΓΙΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ Ο ΟΜΟΛΟΓΗΤΗΣ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΕ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΦΩΝΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΜΕ ΜΑΡΤΥΡΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ...
Η ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΩΣΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΜΑΞΙΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΩΣ ΦΩΤΕΙΝΟΥΣ ΦΑΡΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ, ΤΟΝ ΑΛΑΘΗΤΟ ΠΑΠΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΘΕΟ ΑΡΑΓΕ;;;;
ΕΡΜΗΝΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ, ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΟΔΟΥΣ ΠΟΥ ΟΡΙΣΑΝ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ, ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ Ή ΓΕΡΟΝΤΕΣ...
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ, ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΛΑΝΗΣΕΙ Ο ΠΟΝΗΡΟΣ
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΟΤΙ ΤΟ: ΜΗ ΚΡΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΙΘΕΙΤΕ, ΠΕΡΙ ΒΙΟΥ ΕΣΤΙ, ΟΥ ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΕΩΣ...  ΚΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΩΤΙΣΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΙ ΜΥΡΙΑΔΕΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ, ΟΜΟΛΟΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟΙ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.   
ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΘΑΥΜΑ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΒΙΩΣΗ ΤΟΥΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑΠΕΙΝΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑ ΑΓΑΠΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΟΝ.
Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου