Πέμπτη 15 Αυγούστου 2013

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΕΝΩΣΗ

 

Η Ιερά Μητρόπολη Σιδηροκάστρου καταγγέλλει την «Ελληνική Ιεραποστολική Ένωση»


Η Ιερά Μητρόπολη Σιδηροκάστρου καταγγέλλει την «Ελληνική Ιεραποστολική Ένωση»

Με ανακοίνωση του Αντιαιρετικού Γραφείου της Ιεράς Μητρόπολης Σιδηροκάστρου καταγγέλλεται η «Ελληνική Ιεραποστολική Ένωση» για τις προσηλυτιστικές της ενέργειες , στην περιοχή της Μητρόπολης, ενώ παράλληλα καλεί τους πιστούς να μην δέχονται το υλικό που διανέμουν οι της Ένωσης ή να το παραδίδουν στις ενορίες τους...
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση :
«Σκεφτήκαμε την πονηρή τεχνική του διαβολικού πολέμου, πως δηλαδή , επειδή ο διάβολος είδε ότι με τους διωγμούς εκ μέρους των ειδωλολατρών η Εκκλησία πληθύνεται και ακμάζει περισσότερο, άλλαξε  τη γνώμη και δεν πολεμάει πλέον φανερά , αλλά τοποθετεί για μας κρυφά καρτέρια, σκεπάζοντας τη δολιότητα των αιρετικών με το όνομα του Χριστιανού που περιφέρουν , έτσι ώστε και τα ίδια με τους πατέρες μας να πάθουμε και να μη φανούμε ότι πάσχουμε για το Χριστό, εφόσον και οι διώκτες μας έχουν το όνομα των Χριστιανών…(Μέγας Βασίλειος).

Στο πλαίσιο επιδρομής με την κωδική ονομασία  «Ιησούς του Ναυή 6» οι προτεστάντες της «Ελληνικής Ιεραποστολικής Ένωσης» εφοδιάστηκαν με Καινές Διαθήκες για τον «εκχριστιανισμό» όπως λένε της Ιεράς Μητροπόλεως Σιδηροκάστρου…
Καλούμε τους Ορθοδόξους πιστούς της Ιεράς Μητροπόλεως μας να αντισταθούν στην προσηλυτιστική εξόρμηση των αιρετικών.  Κλείστε τις πόρτες σε όποιον θέλει να σας «εκχριστιανίσει». Αντισταθείτε σε όποιον αιρετικό ήρθε στα άγια χώματα ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΚΡΙΤΙΚΗΣ  ΓΗΣ για να σας διδάξει το «χριστό» . Ο «χριστός» των αιρετικών είναι ένας ΞΕΝΟΣ ΘΕΟΣ που δεν έχει καμία σχέση με τον Αληθινό Χριστό της Εκκλησίας μας.
Η Ελλάδα έχει το προνόμιο να είναι  Αποστολική Εκκλησία . Εργάστηκαν εδώ οι Απόστολοι Παύλος, Ανδρέας, Λουκάς και οι συνεργάτες τους.  Όσα μας παρέδωσαν τα φύλαξαν ως κόρη οφθαλμού οι Άγιοι Πατέρες μας.
Ο Πεντηκοστιανισμός  είναι ένα ξενόφερτο φρούτο, προερχόμενο εξ Αμερικής.Δεν έχει γνήσια χριστιανική γεύση.  
Μακριά από τέτοια επικίνδυνα εισαγόμενα προϊόντα. Θα μας μολύνουν την ψυχή. Θα μας αναποδογυρίσουν το μυαλό. Θα μας το θολώσουν. Ας προστατέψουμε, με άγρυπνα μάτια , την ψυχική μας ισορροπία και την διανοητική μας υγεία και την πνευματική μας ακεραιότητα. Μπορεί  ψυχή μας να είναι διψασμένη και να αναζητά νερό, μπορεί ο ψυχικός μας αγρός να περιμένει βροχή από τον ουρανό , αλλά ας μην ελπίσουμε τίποτε από τους Πεντηκοστιανούς γιατί είναι «νεφέλαι άνυδροι». «Παρά του μη έχοντος ουκ αν λάβοις». Δεν πρόκειται να λάβεις τίποτε από αυτόν που δεν έχει. Μη περιμένεις δροσιά από αυτόν που τον δέρνει η ξεραΐλα. Τα άνυδρα σύννεφα δεν προσφέρουν νερό. Κανείς να μην δέχεται το υλικό που διανέμουν και όσοι το βρουν στις πόρτες των σπιτιών τους να το ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΝΟΡΙΕΣ ΤΟΥΣ».
serraikanea,11/08/2013
Δείτε σχετικά και :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου